Milana jurile obožavateljke u “Stadionu“

Jedan od omiljenih članova žirija popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ oduševio je brojne posetioce u Stadion Shopping Centru svojim energičnim nastupom, a raspoložena publika pevala je horski njegove hitove.

Milan Stadion

Harizmatični pevač je još jednom dokazao da ima vernu armiju fanova, jer su mu brojne obožavateljke donele cveće, čokolade i plišane igračke. Najupornije devojčice nisu mu dozvolile da siđe sa bine sve dok im nije podelio autograme, a jurnjava za Milanom nastavljena je i kasnije po SC Stadion!

Stanković je nastupio u okviru Story šoping groznice za Dan zaljubljenih, tokom koje su svi posetioci mogli da uživaju u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i do 70 posto, kao i degustaciji vina Di Luna Sangria Vinarije Čoka.

Posle fantastičnog koncerta, poznati pevač je uz pomoć duhovitog voditelja Vladimira Đorđevića izvukao koverte sa imenima petnaest najsrećnijih učesnika velike nagradne igre „Ljubavno putovanje u Stadionu“, koji su osvojili putovanja za dve osobe na Siciliju i Zakintos, kao i u Beč, Firencu i Veneciju, u organizaciji turističke agencije Viva travel.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*