Milena Mitić

Milena Mitić je talentovana, ne samo kada je u pitanju fotomodeling gde se par puta oprobala za velike kampanje u inostranstvu, već je mlada i atraktivna Milena izvrstan pevač.
Od malena je gajila nadu da će uploviti u pevačke vode, ali je sticajem okolnosti životni put naneo na sasvim druge stvari. Škola, sport, usavršavanje jezika, menjanje gradova, ali kada je sve to prošlo i kada je postala svoj čovek svoju ljubav od malena ona je uspela i uspeva da ostvari veliki san uz puno volje, truda, i rada.
Snimila je dve pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana. Jednu pesmu vrlo poznatu „Kolačići“ radio je Kiki Lesendrić još davne 1987. godine Marini Perazić, a sada je mladoj Mileni uradio istu pesmu u drugačijem i novom aranžmanu. Drugu pesmu pisao je Andrej Jakšić, aranžman Marko Kon, a za obe pesme, spotovi su u produkciji Ognjena Amiđžića koji je inače producent celog projekta.
Za ekranizaciju pesama atraktivna brineta okupila je ozbiljan tim ljudi, stiliste Vanju Pantin, Stefana Orlića, frizera Dragana Todorovića, šminkerku Jelenu Perkunić. Uskoro će se Mitićeva predstaviti i u jednom televizijskom dokumentarcu gde će upotrebiti i svoj talenat za glumu.
Milena Mitić je rođena  7. decembra 1985 godine u Ćupriji gde je završila osnovnu školu. Nakon razvoda roditelja prelazi da živi kod bake i dede u Leskovcu gde završava srednju i višu ekonomsku školu smer finansije i bankarstvo.
Po završetku studija seli se za Beograd gde počinje da radi i nakon dve godine postaje menađžer prodaje. Za to vreme mama i sestra već žive u Americi zbog čega je i Milena podnela zahtev za iseljeničku vizu, koju je i dobila.
Od 2014 počinje da zivi u Americi – Chicago, ali deo vremena provodi i u Srbiji gde uvek rado dođe jer pored rodbine ima i puno prijatelja.
Komunikativna, odmerena, pronicljiva i društvena Milena svojom pojavom izaziva svuda pometnju jer je drugačija i svoja. Uvek željna napredovanja svoje ambicije u Americi usmerila je trenutno u školi za agente za nekretnine, kako bi pored pevanja sebi obezbedila što bolju egzistenciju.
Autor: Goran
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*