Milena Vučić biografija

Pevačica Milena Vučić još je jedna zvezda koja iza sebe ima velik broj pesama koje su našle put do fanova. Veliki momenat u njezonoj karijeri bio je kada je posle pobede na Sunčanim Skalama postala deo „Minacord Produkcije“ koju je osnovala velika zvezda ovih prostora, Željko Joksimović.

milena vučić

Milena Vučić je rođena je  11. Novembra 1986 godine u Podgorici. Svoju muzičku karijeru je započela sa grupom „Negre“, koja je učestvovala na kvalifikacijama za Evroviziju 2004 godine. To je bio veliki početak njene muzičke karijere.

Karijeru kao solo pevačica je započela 2006 godine. To je bilo vreme kada je učestvovala na poznatoj Monteviziji. Iste godine nastupio je još jedan veliki momenat za pevačicu kada je nastupila na Sunčanin Skalama sa pesmom „Da l’ ona zna“. Radi se o pesmi koju je komponovao Željko Joksimović, Upravo je ova pesma Mileni donela popularnost i interesovanje medija za ve ono šta namerava da uradi.

Zašto je 2006. godina bila važna za pevačicu? Upravo je ta godina obeležila početak rada na prvom CD-u za izradu i promociju video klipa „Indijana“. Tekstopisac pesme je Ljiljana Jorganović, a redatelj spota Ivan Code. Kompozitor pesme je Željko Joksimović. Milena Vučić sada ima već nekoliko singlova poput: „Da l’ ona zna“, „Luče“, „Indijana“, „Živa sam“, „Samo Moj“.

Posle veze Milena je rekla sudbonosno da svom vereniku Nikli Burovcu sa kojim se venčala u crkvi. Zavetovali su se na večnu ljubav u Crkvi Svetog Save. Pevačica se nije venčala u venčanici nego u beloj haljini do kolena i sakou.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*