Milica Majstorović biografija

Milica Majstorović je nova pevačka nada koja je učestvovala u rijaliti šou „Operacija Trijumf“, gdje je provela preko 40 dana kada je izbačena zbog pobednika Adnana Babajića. Spomenuti šou bio je samo početak za Milicu.

milica majstorović

Mlada pevačica je rođena 9. oktobra 1989. godine u Kragujevcu. Milica je još kao mala počela da se bavi discodance plesovima i showdancom, a pored toga je trenirala plivanje te je bila čirlidersica za klub Američkog fudbala „Divlji Veprovi“. U plivanju je bila toliko uspešna da je osvojila zlatnu medalju.

Osim „Operacije Trijumf“ Milica je učestvovala na festivalima „Beovizija“ i „Sunčane skale“, a snimila je i singl „Savršen par“ koji je zbog velike popularnosti snimljen na Engleskom jeziku. Godine 2008. je snimila pesmu „Kada plavi zidovi“ sa slavnom grupom legionari. Godine 2009. učestvovala na Beoviziji na kojoj je osvojila sedmo mesto sa Danijelom Pavlovićem za pesmu „H8ER“.

Milica je pokazala da ima mnogo talenata jer je neko vreme glumila u seriji „Žene sa Dedinja“ gdje je glumila zajedno s Anom Bebić, još jednom učesnicom „Operacije Trijumf“. Ona i Ana su glumile prateće vokale poznatog pevača. Serija se snimala u vili Gorana Bregovića.

Milica Majstorović iza sebe ima nekoliko pesama koje su odlično prošle kod publike, a to su: „Kada plaču zidovi“, „H8ER“, „Svaka tvoja laž“, „Savršen par“…

Nažalost zbog mnogih profesionalnih razočarenja Milica je pokušala samoubistvo tabletama za spavanje, a kada se uspela izvući krenula je raditi na studijskom albumu Emoušon produkcije.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*