Milica Milisavljević sprema album etno muzike!

U subotu 15. marta na Godišnjem koncertu u prepunoj sali Kulturnog centra u Zvečanu, specijalni gost bila je Milica Milisavljević Dugalić koja dugi niz godina neguje nematerijalnu kulturnu baštinu južne Srbije.

Milica Milisavljević

Milica svojim umećem, talentom i veseljem čuva pesmu stare Srbije i na taj način doprinosi da se pesma otrgne od zaborava. “Veoma mi je važno da otrgnem pesmu od zaborava, a najbolje to činim nastupanjem na raznim kulturološkim događajima, koncertnim aktivnostima, i naravno pojavljivanjima na nacionalnim frekvencijama“, kaže Milica i dodaje:

“Raduje me što na koncertima viđam sve više i više ljudi, a to je još jedna potvrda da kvalitet i pesma uvek opstaju“. Milica priprema novi album etno muzike, i veruje da će i ovaj doći do srca slušalaca, baš kao i prethodni „Nečujna zvona'“ koji je obradio, aranžirao i odsvirao Neša Galija.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*