Milica Pavlović i Dženan Lončarević napravili žurku u Stadionu

Milica Pavlović i Dženan Lončarević napravili su žurku u Stadionu. Popularni pevači nastupili u okviru velike letnje šoping groznice koja je tokom vikenda održana u Stadion Shopping Centru.

Milica Pavlovic

Temperamentna Leskovčanka priredila je u nedelju pravu žurku za pamćenje, jerjoj se na bini pridružilo mnogo najmlađih obožavateljki koje su horski u glas pevale njene brojne hitove. Najveću euforoju izazvale su numere Bailando, Dominacija i Ljubi, ljubi, a posle fantastičnog nastupa, lepa pevačica uživala je u druženju sa fanovima i potpisivanju autograma.

Za najbolji provod u gradu u subotu se pobrinuo Dženan Lončarević koji je promovisao i pesme sa novog albuma. Već sa prvim taktovima, krenula je prava koncertna atmosfera, a poznati pevač pevao je više od sat vremena, ispunivši posetiocima svaku muzičku želju. Posetioci Stadion Shopping Centra tokom prethodna dva dana uživali su u kupovini sa neverovatnim popustima do čak 75%, kao i brojnim zabavnim aktivnostima.

Autor: Goran, Foto: Stadion

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*