Milica Stanišić biografija

Milica Stanišić je lepa voditeljka koja se dokazala vodeći emisiju „Milica na kvadrat“. Popularnost je stekla ne samo lepim izgledom nego i velikim talentom, a to dokazuje svaki put kada se pojavi na televiziji i kada gledaoci mogu uživati u zabavanim emisijama.

milica stanišić

Milica Stanišić rođena je 16. februara 1987. godine u Beogradu. Posle završetka srednje škole Milica je rešila da krene na novinarstvo jer ipak je to njena velika ljubav. Da je donela pravu odluku dokazuje i već spomenuta emisija Milica na kvadrat koja se prikazuje na TV Avala.

O čemu se radi u emisiji? Milica na kvadrat je mešavina više toga, pa tako i zanimljivosti te vesti o svim poznatim ličnostima iz sveta sporta, filma, mode, muzike i sporta.

Osim u poslu Milica je pokazala da ima sreće i u ličnom životu. Veliki momenat u njenom životu se desio kada se njoj i Andriji rodilo dete i kada su se venčali.

Lepa voditeljka je dala nekoliko intervjua i priznala da ju je Andrija zaprosio u cepelinu dok su leteli iznad Beograda. Bio je zaista lepi momenat kada su uživali gledajući ceo Beograd.

Andrija Kaluđerović je poznati srpski nogometaš koji je neko vreme igrao za fudbalerski klub „Thun“. On i Milica su se zabavljali skoro pet godina pre nego što su se venčali.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*