Milica Todorović biografija

Milica Todorović je pobednica Zvezda Granda, drugog serijala. Pobedila je kao najmlađa takmičarka jer je u to vreme imala samo 14 godina. Bio to veliki momenat u karijeri ove mlade umetnice.

milica todorović

Milica je rođena 13. oktobra 1990. godine u mestu Kruševac u porodici oca Milana i majke Jasmine. Osim starijeg brata Vladana i sestre Jovane, Milica ima i sestru Anđelu koja je najmlađi član porodice.

Još je kao dete pokazivala veliku ljubav prema muzici, ali isto tako i prema rukometu, da bi posle nekoliko godina krenula da trenira džudo. Zbog toga šta je bila temperamentna devojka ovaj joj se sport mnogo dopao.

Milica je počela da peva kada je imala trinaest godina, a tada je naučila da svira i klavir. Kada se prijavila za audiciju zvezde Granda bila je odmah zapažena, a to je vreme iskoristila da još dodatno usavrši svoj glas, šta nije promaklo najvećim muzičkim znalcima.

U finalu šoa je pevala dve pesme „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a 26.000 glasova je bilo dovoljno da postane nova velika zvezda.  Prvi album je objavila 2009. godine sa pesmom „Pamtim ja“, a posle toga je glumila u operi „Vreme cigana“ u režiji Emira Kusturice gdje je glumila Azru zajedno sa još jednim takmičarem iz šoa Zvezde Granda.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*