Milica Todorović: Ceco, molim te, snimi duet sa mnom!

Milica Todorović javno zamolila Cecu Ražnatović da sa njom snimi duetsku pesmu. Ona se gostujući u emisiji Exkluziv na TV Prva javno obratili folk zvezdi, rekavši da je puno voli.

Lepa pevačica snimila je novi singl “Tri čaše“ čija se premijera uskoro očekuje u Grandovim emisijama. Ona je nedavno na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini imala prilike da se druži sa Cecom, o kojoj je prepuna utisaka.
– Ceca je kraljica. Ja ću da zamolim Cecu, ako hoće da bude velikodušna i da snimi jedan duet sa mnom. Ja Cecu mnogo volim – izrekla je ona u kamere i tako Svetlani javno poslala ponudu za duetsku pesmu.

 

Poznato je da je Milica na samom početku svoje karijere stalno isticala kako joj je omiljena pevačica Jelena Karleuša. Šta se u međuvremenu desilo i zbog čega ona više nije njena miljenica, nije poznato.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*