Milica Todorović priredila žurku u Stadionu!

Zgodna pevačica je temperamentnim nastupom naterala publiku da zaigra, a posebnu podršku pružile su joj takmičarke šoua Neki novi klinci. Treći dan proslave 3. rođendana Stadion Shopping Centra protekao je u znaku najbolje zabave u gradu.
Milca stadion

Za zabavu su se pobrinule Zvezdice Granda Mia Smiljanić, Anastasija Rilak, Bojana Srdanović, Marija Dragičević i popularna pevačica  Milica Todorović. Mlade muzičke nade predstavile su se izvođenjem popularnih numera zabavne muzike, a njihova starija koleginica izazvala je pravu euforiju kod posetilaca otpevavši svoje najveće hitove.

Talentovana Kruševljanka dobila je pregršt poklona od svojih vernih fanova, a posebno se zahvalila preslatkim devojčicama koje su je pratile na bini. Tokom protekla tri dana Stadion Shopping Centar oborio je rekorde po posećenosti, a posetioci su imali prilike da uživaju u šopingu sa popustima do 70 odsto, savetima atrologa, numerologa, nutricionioste, kutku za dame i mnogim drugim zabavnim aktivacijama.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*