Milka Forcan biografija

Milka Forcan je jedna od najpoznatijih poslovnih žena u Srbiji koja ujedno radi kao menadžer, a neko vreme se nalazila na mestu potpredsednice jedne od najvećih kompanija u ovom delu regiona, Delta holding korporacije. Milka je sposobna i pametna žena te primer mnogima.

milka forcan

Milka Forcan rođena je 18. juna 1969. godine u Beogradu. Kako je Beograd njezino rodno mesto Milka je rešila da upravo tamo nastavi školovanje, pa je tako završila Ekonomski fakultet. Kako je bilo i više nego očito da Milka u sebi ima velik talenat za biznis, rešila je da nastavi školovanje u Londonu.

U London je otišla na usavršavanje i to je bilo odlična ideja jer joj je upravo školovanje pomoglo da kasnije započne karijeru i tako postane jedna od najpoznatijih poslovnih žena u svetu gde je ipak mnogo više muškaraca.

Jedan od važnih momenata u njenom životu desio se 1992. godine kada je počela da radi u velikoj kompaniji Delta holding grupaciji. Trebalo je da prođe samo nekoliko godina da bi Milka postala finansijska direktorka, a posle toga i direktorka marketinga. Bio je to zaista veliki momenat.

Posle direktorke marketinga postala je i potpredsednica Delta holdinga. U kompaniji je radila do 2010. godine kada je napustila svoju funkciju. Danas je Milka srećno udana za Branka Forcana sa kojim ima dvoje dece.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*