Miloš Teodosić biografija

Miloš Teodosić je srpski košarkaš koji je već sa 16 godina počeo nastupati za reprezentaciju Srbije. Veliku karijeru je ostvario u Olimpijakosu, a pre toga je igrao za FPM i Borac iz Čačka. Osim šta je važan igrač u svom klubu, Miloš igra i za reprezentaciju.

miloš teodosić

Miloš Teodosić je rođen 19. marta 1987. godine u mestu Valjevu. Ima starijeg brata Jovana koji je isto tako profesionalni košarkaš. Miloševi i Jovanovi roditelji su Miodrag i Zorana. Ovaj poznati košarkaš je visok 1.96 cm.

Dok je igrao za FPM osvojio je poznati Kup Radivoja Koraća. Godina 2007 je bila veoma važna za ovog igrača, a pored toga šta je osvojio Kup Radivoja Koraća, Miloš je bio proglašen i za najkorisnijeg igrača na turniru.

Godine 2009. doživeo je veliki momenat kao i cela Srbija kada je zajedno sa reprezentacijom osvojio srebrnu medalju. U svojoj karijeri napravio je mnogo toga unatoč tome šta je imao i jedan veći incident tokom prijateljske utakmice sa Grčkom.

Miloš se tada potukao i dobio suspenziju, ali to ga nije sprečilo da opet nastavi sa velikim rezultatima na mnogim turnirima, kako za klub tako i za reprezentaciju. Miloš je u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, iako se duže vremena govorilo o njegovoj tajnoj vezi sa Sindi iz Modelsa.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*