Mima Todorović: Ona se vraća provokativnija nego ikada!

Mima Todorović, pevačica, koja se afirmisala kroz „Zvezde Granda“, „Pinkove zvezde“ i rijaliti „Hotel Maldivi“ izbacuje treći singl po redu, zvučnog naziva „Uzrok smrti“

Mima Todorovic

Ova pesma obećava jer je odabrala mlade, sveže i kreativne autore. Čitav projekat se realizovao u Švajcarskoj, sa tamošnjim producentima.

Singl će najverovatnije biti izdat za Pop music, novu diskografsku kuću Saše Popovića. Mima je dobila poziv i od produkcije „Muzičkog kampa Maldivi“ koji se emituje na Happy tv, da se ponovo bude deo rijalitija, ali konačan dogovor još nije postignut.

Apsolutnom promenom izgleda i skupom provokacijom u kadrovima spota pokazala je da pored glasa ima i stats. U šta se možete uveriti i sami. Premijera pesme i spota desiće se u prvoj polovini jula. Do tad pogledajte slike sa seta.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*