Mira Škorić: Traže mi pesme koje sam zaboravila!

Mira Škorić izdala je novi album posle osam godina kako je izdala poslednji CD. Ona ovih dana promoviše nove pesme po emisijama, ali ima veliki problem, jer joj ljudi na nastupima uživo sve više traže neke stare, zaboravljene pesme.

– Na jednom od poslednjih nastupa koji sam mala pevala sam samo svoje pesme. Ja se često šalim kako ću uskoro morati da uzmem momoril da bih se setila svih pesama. Dešava se da su se ponovo rodile pesme kao što su “Zašto nosiš prsten moj“, “Imam želju“, “Kosa crna“… Priznajem da nekih tekstova moram da se podsetim. Moji nastupi traju i do četiri sata, pa smo na kraju kao izduvani baloni, ali smo srećni jer je publika zadovoljna – kaže Mira.

 

Folk zvezda nastavlja promociju novog albuma za koji kaže da je jako kvalietan i da publika tek treba da ga čuje. U planu je snimanje dva spota, koja će raditi sa poznatim rediteljem Goran Šljivićem, jer u njega ima poverenja.

Autor: Goran, Foto: Dejan Milićević

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*