Mirka Vasiljević: Mom suprugu ne smetaju provokativne scene!

Lepa glumica Mirka Vasiljević proslavila je svoj 24. rođendan na zaniljiv način. Ona ga je proslavila ni manje ni više nego glumeći u premijeri svoje nove predstave na pozorišnim daskama.

Mirka Vasiljevic

“To mi je ekipa priredila da za rođendan imam premijeru, koja mi je kao poklon. To su uradili da bi izbegli kupovinu poklona, ali ja im poručujem da još nije kasno i da mogu da kupe poklone“.

Iako je u predstavi “Pazi s kime spavaš“ imala glavnu ulogu, njen suprug Vujadin Savić vodio je računa da sve protekne u savršenom redu, tako što je sačekivao goste koji su došli da pogledaju premijeru.

Glumica kojoj je ostalo samo dva meseca do porođaja, u predstavi je imala i provokativne scene. “Mom suprugu nije smetalo, jer je od samog početka našeg zabavljanja navikao na sve to. Imala sam mnogo strastvenije poljupce nego što su ovi večeras“ – završava Mirka.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*