Miroslav Đuričić – Miki biografija

Miroslav Đuričić Miki (Kupinovo, 13. mart 1977) je radio i televizijski voditelj. Bio je jedan od učesnika televizijskog zabavnog programa Veliki Brat koji se emitovao u Srbiji.

 

Živi u sremskom selu Kupinovo (opština Pećinci) i bavi se pčelarstvom. Imao je ulogu u prvoj epizodi drugog ciklusa serije Mile protiv tranzicije. Posle 15 dana provedenih u kući Velikog Brata, Miki Đuričić je 29. septembra 2006. samovoljno izašao iz nje.
Miroslav Đuričić je postao voditelj Emoušona, a nekoliko meseci je vodio emisiju na radiju B92. Bio  je jedan od voditelja emisije Dnevni magazin na B92. Takođe vodi emisiju Moja velika svadba.
Vratio se u drugoj sezoni Velikog brata 27. septembra 2007.  To mu je ukupno treće pojavljivanje u emisiji posle drugog ulaska u prvoj sezoni, kada je ušao na samo nekoliko trenutaka. U drugoj sezoni napustio je svojevoljno kuću Velikog Brata 6. decembra 2007, nakon što je u nju ušao njegov otac Mirko Đuričić.

Miki je pobednik serijala Velikog brata emitovanog 2009. godine pod nazivom VIP All Stars.

Učesnik je rijalitija „farma 5“

 

 

Gledaj PINK Reality na omiljena.net klikom OVDE

 

 

Izvor: WP

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*