Mladen spopao Simonidu u krevetu, ona zapomagala!

Mladen Vuletić stavio svoj polni organ na glavu Simonide Ačević sve vreme simulirajući oralni seks. Korpulentna pevačica se smestila u svoj krevet misleći da će imati mira posle napornog dana u vili, ali na njenu žalost, ili sreću, nije bilo tako.

Simonida-AcevicDok je ležala pokrivena, iz čista mira na nju je skočio bivši dečko Jelene Krunić, Mladen koji je želeo da joj pokaže tehnike seksa. Ni manje ni više, on je spustio svoj polni organ na Simonidinu glavu, sve vreme se pomerajući napred nazad.

Kada je počela da zapomaže i da se otima, on je sa glave prešao na telo. Onda je još malo simulirao seks, pa se odmakao od Simonide, koja je ostala iza njega sva raščupana.

Simonida: „Čovek mi je ladno stavio đoku na glavu. Šta se ovde dešava? Ovo je bio pokušaj silovanja. Ja ću se žaliti zbog ovoga. Nasilno mi je stavljen polni organ na glavu. Umalo sam se ugušila“ – zapomagala je Simonida, dok se Crnogorac odmakao od nje sa vidnom erekcijom u gaćama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*