Momci iz “Talasne dužine“ imaju novi spot (Video)

Novosadski bend “Talasna Dužina“ izdao je spot za prvi autorski singl “U koliko postelja“. Spot koji je izašao pre nekoliko dana dobio je veliki broj pozitivnih kritika. Broj pregleda na Youtube svedoči tome da je novosadska publika jedva čekala da konačno čuje autorsku pesmu ovog dobro poznatog klubskog benda.

Talasna dužina

Iako sviraju sve, od roka do „dobre narodne pesme“ kako u studijskoj tako i u unplugged verziji, „U koliko postelja“ je žanrovski odredila muzički pravac u kojem “Talasna dužina“ želi da nastavi karijeru.

Pesma je u izdanju City records-a, za muziku i tekst bila je zadužena Aleksandra Milutinović, dok je spot radio Vedad Jašarević, a stajling Bane Dević. Momci iz benda ovih dana dobijaju čudne poklone od svojih obožavateljki.

„Vrlo su kreativne, a to je naš uspeh jer to svakako znači da im se pesma dopala“- tvrdi frontmen grupe Milan Džukić. Uskoro će se održati promocija spota u jednom Beogradskih klubova.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*