MTV EMA nagrade

10. oktobra 2013. godine održano je zabavno veče gdje su se delile nagrade za poznate pevače, pevačice i grupe. Poznati događaj MTV EMA održan je Amsterdamu, a voditelj je bio Redfoo iz dueta LMFAO, koji je na samom početku izašao u kupaćim gaćama i tako digao celu publiku na noge uz pesmu „Let’s Get Ridiculous“.

mtv ema

Na sceni su se nizale mnoge zvezde kao što je Myley Cyrus koja je i ovog puta imala zaista zanimljiv nastup, a za vreme mega-twerkinga dok je izvodila pesmu „We Can’t Stop“ pridružila joj se nova internet zvezda Little Britney. Kate Perry nastupila je sa pesmom „Unconditionally „, Bruno Marsi se predstavio pesmom „Gorilla“, a Robin Thicke se odlučio za pesmu „Feels Gold“.

The Killers su izveli pesmu „Shot at the Night“ i „Mr. Brightside“, dok su se Kings of Leon odlučili za pesmu „Beautiful War“. Pobednici 2013. godine su: Bruno Marsi za pesmu „Locked Out Of Heaven“, Miley Cyrus za „Wrecking Ball“ (najbolji video), Macklemore & Ryan Lewis za najbolje nove izvođače, Katy Perry kao najbolja izvođačica, Justin Bieber kao najbolji izvođač itd.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*