Na Maldivima dvojnica Sandre Afrike!

Tijana Ilioski (22), učesnica rijalitija Maldivi na Happy TV proglašena novom Sandrom Afrikom. Nju su učesnici, a onda i mentori počeli da upoređuju sa popularnom folk pevačicom. Pored zgonde figure i cnre kose, Tijanu krasi i lep glas.

Afrika
Već na samom ulasku u rijaliti koji je osmišljen kao muzički kamp, ova crnka je svima upala u oči. Takmičari, ali i svi zaposleni na Happy TV zovu je nova Sandra Afrika.

„Tijana voli estradu, tabloide i paparazze. Ona obožava i Sandru Afriku, pa nije ni slučajno što toliko podseća na nju. Na svojim nastupima po kafanama i klubovima često peva njene pesme i imitira njeno ponašanje na sceni“ – kaže izvor blizak rijaliti zvezdi.

Tijana ima 22. godine i rođena je Beograđanka. Muzikom se bavi već nekoliko godina. Okušala se i u Zvezdama Granda, gde se nije baš slavno pokazala. Maldivi su za nju novi početak i mogućnost prave muzičke karijere.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*