Na nastup koje pevačice su krenuli ovi ljudi?

Ona je jedina domaća pevačica koja uspeva da privuče jednaku pažnju na svakom svom nastupu koji ima. Ispred diskoteka su redovi, čemu svedoče fotografije.

JK Diseldorf (2)

Ovako je prethodne noći izgledao red za ulazak u klub „Ambis“ u Dizeldorfu, a strpljiva publika je čekala satima kako bi mogla da čuje i vidi Jelenu Karleušu! “Ovako je sinoć bilo u Dizeldorfu! Ljudi razvalili ste! Zajedno smo po ko zna koji put oborili sve rekorde posete! Ponosna sam što na moje nastupe sirom Evrope masovno dolaze i stranci kao i strani novinari“.

“Ovo neće objaviti, kao ni do sada, ni jedan domaći medij. Ipak, najjača reklama je vaša ljubav i podrška! Turneja se nastavlja! Sa mojim dragim kolegom Dadom Polumentom sledećeg vikenda osvajamo Berlin!- zaključila je JK na društvenoj mreži Twitter. Fotografije sa nastupa pogledajte u galeriji!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*