Na njenim nastupima se traži karta više, iako se ista naplaćuje!

Retko ko se, na samom početku karijere, može pohvaliti činjenicom da obara rekorde klubova u kojima peva, posebno kada se uzme u obzir da ulaz naplaćuje. 
Kety 9
Jedna od tih retkih je Katarina Kety Marković, koja sa pesmom „Trenutak istine“ ostvaruje uspehe o kojima sanjaju mnoge njene koleginice.
Svi oni koji su bili u diskoteci „Nox“ u Sremskoj Mitrovici, mogu potvrditi ovo, jer se za njen nastup u subotu tražila karta više, iako se ista plaćala, što samo ide u prilog priči da je Kety ove godine opravdano dobila nagradu za „Otkriće godine“!
 
Negde oko 2000 ljudi je uživalo u Ketynom nastupu, a nakon istog se Kety strpljivo slikala sa obožavaocima, koji su za njen nastup imali samo rečiu hvale, uz pitanje kada će ponovo nastupiti kod njih.
Kako smo saznali, Kety je dobila ponudu da za Novu godinu nastupi u pomenutoj diskoteci, ali kako ima još tri ponude pored, nije ni potvrdila, ali ni odbila ovaj poziv.
Fotogafije koje su pred Vama, u ovom slučaju govore višpe od reči i na njima se jasno vidi da je diskoteka bila ispunjena do poslednjeg mesta.Više ni šibica nije mogla stati!
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*