Na vodi kafana: Baki B3 izašao na scenu pod maskom! (Video)

Baki B3 sinoć je sve goste “Na vodi kafane“ iznenadio kada je iza zavese na scenu izašao sa gumenom maskom na licu. Veče devedesetih u ovoj kafani je već odavno postalo poznato kao veče iznenađenja. Nakon što su se jednom prilikom pojavili sa motorima na sceni i napravili haos, sinoć je iznenađenje bilo nešto drugačije.

Baki maska3

Naime, na samom početku večeri na sceni se pojavio pevač sa maskom starca na licu, pa niko od prisutnih nije mogao da prepozna o kome je reč. Igrao je nekoliko minuta, a onda je sa prvim taktovima velikog hita “Blokada“ svima postalo jasno da je u pitanju Baki B3. Nagrađen je gromoglasnim aplauzom, i vriskom iz publike.

Ono što je zanimljivo Natalija, Husa, Baki i Ivan pored pesama devedesetih, pevali su najveće hitove folk muzike. Njima je podršku pružio i Igor X, koji je došao u društvu nove devojke. On je otpevao nekoliko pesama, što je posetioce zadržalo do samog jutra.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*