Na vodi kafana: Jana Todorović dokazala zašto je broj 1!

Folk zvezda Jana Todorović sinoć je priredila pravi spektakl u „Na vodi kafani“ gde je više od 800 ljudi uživalo u njenom nastupu. Pevačica se u kafanu pojavila sat vremena pre ponoći, kada je splav već bio krcat.

Jana kafana2

Fanovi su se fotografisali, ali devojke su prednjačile u tome. One nisu krile oduševljenje što je vide, i nisu štedele komplimente na račun izgleda i pesama.

Svoj dolazak najavila je i Tanja Savić, ali je u zadnjem momentu javila da nema ko da joj čuva decu, pa je kao podršku Jani poslala supruga Dušana. On je sve vreme sedeo u separeu sa Janinim mužem Ivanom, ne mareći preterano za devojke koje su navirale sa svih strana.

Već sa prvim taktovima novog hita “Bravo, bravo“ na splavu je nastao delirijum, a gosti su znali pesmu od reči do reči.

Jana je nizala svoje hitove, a temperatura je bivala sve uzavrelija. U pauzi između prvog bloka na sceni su je zamenile Eurokrem barabe, koji su pokazali zbog čega su postali atrakcija broj jedan za kratko vreme.

U drugom bloku Jani se na ceni pridružio i njen kolega Boban Rajović, sa kojim je otpevala duet “Jorgovani“.

Jana se sa publiko oprostila negde pred jutro, i na oduševljenje mnogih, najavila ponovno druženje, uskoro.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*