Na vodi kafana: Ljuba Aličić bacio publiku u trans!

Ljuba Aličić sinoć je nastupio u popularnoj “Na vodi“ kafani gde je napravio odličan štimung.Legendrnom pevaču ovo je bio prvi nastup pred beogradskom publikom posle dužeg vremena.
na-vodi-92
Puna kafana bila je dokaz da su ga se ljudi i te kako uželeli. Pozdravili su ga sa ovacijama, a onda su se nizali hitovi poput Crveno obuci, Ti ne ličiš ni na jednu, Ciganin sam al najlepši i mnogi drugi. Na svaku sledeću pesmu publika je sve više padala u trans. Ono što je posebno izneadilo je bilo prisustvo velikog broja devojaka koje nisu krile simpatije prema Ljubi.
One su prilazile sa svih strana želeći da se slikaju sa njim, ali i da prozbore koju reč. Na vodi kafana sinoć je definitivno dokazala da je broj jedan što se tiče noćnog provoda, ali i što se tiče odabira izvođača koji će zabavljati goste. Već 01.07 u ovoj kafani svoj nastup imaće Selma Bajrami.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*