Na vodi kafana: Marko Bulat večeras nastupa u Beogradu!

Marko Bulat večeras će nastupiti u najpopularnijoj kafani u gradu. On će publici predstaviti novi singl “Loša“ ali i mnoge druge hitove.


Iako je većina kafana na reci završila sezonu, “Na vodi kafana“ uskoro počinje zimsku sezonu, i nastavlja da vam priređuje najbolje kafanske noći. Upravo jedna takva vas očekuje i večeras.

Na vodi će nastupiti Marko Bulat, nekrunisani Kralj kafana. On će posle kraće pauze koju je napravio sa nastupima publici prirediti žurku do jutra.

“Radujem se što ću publici večeras pokloniti jedno veselo veče. Potrudiću se da im ispunim svaku muzičku želju koju budu imali. Posebno me raduje što ću pred njima zapevati i novu pesmu “Loša“ na koju odlično reaguju“ – rekao je Bulat.

On će svoj nastup početi nešto malo pre ponoći, a svi koji do sada nisu rezervisali svoje mesto mogu to uraditi na broj 064 010 57575.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*