Na vodi kafana: MImi Oro lumpovala uz Danijela Đurića!

Mimi Oro naručivala je pesme i nazdravljala sa Dejanom Stankovićem Kraljem dok im je pevao Danijel Đurić. Učesnica najgledanijeg rijalitija kod nas ne prestaje da lumpuje po kafanama od kako je izašla iz „Parova“.

Oro

Svako malo je možemo videti na nekom od gradsih dešavanja. Ovoga puta Mimi Oro izašla je u “Na vodi kafanu“ u društvu Dejana Stankovića Kralja, na nastup Danijela Đurića koji u ovoj kafani nastupa jednom nedeljno.

Starleta je bila glavna tema večeri, što zbog dubokog dekoltea, što zbog „Parova“. Mladi su bili oduševljeni njenom pojavom i nesebično su joj pružali podršku.

Mimi je cele večeri naručivala pesme i nije prestajala da igra, a alkohol se služio u ogromnim količinama. Izgleda da je rešila da nadoknadi sve one dane koje je provela zatvorena u vili „Parova“. Ona je “Na vodi kafanu“ napustila tek pred jutro, ruku pod ruku sa Kraljem i drugaricama.

Autor: Goran, Foto: Na vodi kafana

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*