Na vodi kafana: Pevačice kao sexy anđelčići i đavolice!

„Na vodi kafana“ sinoć je bila mala da primi sve one koji su želeli da uživaju u Večeri pevačica, koje već tradicionalno drže nedelju kao dan za najbolji provod u gradu. One su sinoć imale poseban performans.

Kako nas je „Na vodi kafana“ navikla na razna iznenađenja, oni su se i ovoga puta potrudili da budu drugačiji od ostalih. Broj rezervacija koje su imali juče i prekjuče bile su rekordne, pa su rešili da gostima kafane ponude poseban program, odnosno iznenađenje.

Zgodne pevačice bile su kostimirane i prerušene u anđele i đavolice. Fenomenalni kostimi sa sve rogovima i krilima oduševili su posetioce kafane. Muški deo publike posmatrao ih je širom otvorenih očiju, uživajući u  onome što su im atraktivne pevačice priredile.

Žurka pod maskama potrajala je do sitnih sati. Ovo je inače bila samo mala najava svega onoga što vas u „Na vodi kafani“ očekuje narednih meseci.

Autor: Goran, Foto: Na vodi kafana

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*