Na vodi kafana: Slađa tražila dečka, Tijana Ajfon pokazala aktuelnog!

Slađa Delibašić sinoć je izašla u ženskom društvu, dok je Tijana Ajfon promovisala novog dečka. Devedesete u “Na vodi kafani“ ponovo su bile pogodak kada je letnji provod u pitanju. Među prvima na splavu se pojavila prezgodna Slađa Delibašić, ali ovog puta u ženskom društvu. Sveže razvedena, ona je bila glavna meta udvarača koji su bukvalno kidisali oko njenog stola.

Ni Slađa nije nije bila imuna na udvarače. Njoj je to i te kako prijalo, što se moglo zaključiti po njenom osmehu i raspoloženju. Ona je po svemu sudeći već prebolela krah bivše ljubavi i spremna je da se upusti u novu.

Nekoliko stolova dalje veselila se Tijana Ajfon, ali ona je za razliku od Slađe promovisala svog novog dečka. Zgodna učesnica Parova nije ga ispuštala iz ruku, i nije krila koliko je zaljubljena. Za razliku od nje, Ana Jezdimirović je izašla bez svog dečka Dušana Kaličanina, ali ona se i dalje nije obazirala na udvarače.

Zvezde devedesetih napravile su odličnu žurku i “Na vodi kafana“ je po ko zna koji put dokazala da je broj jedan.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*