Na vodi kafana:Večeras haos sa Darom Bubamarom!

Dara Bubamara nastupiće večeras u popularnoj “Na vodi“ kafani i tom prilikom otvoriće letnju sezonu najpopularnije kafane na vodi.

Dara 2016 (3)

Folkerka, čiji je novi singl “Hodajuća nevolja“ postao hit za nepunih mesec dana, zapevaće ovu, ali i mnoge druge hitove samo za beogradsku publiku. Ona će kao i prošle godine otvoriti vrelu letnju sezonu u “Na vodi“ kafani.

Prošle godine smo napravili potop, a ove godine očekujem još veći haos. Kako je večeras Đurđevdan, pozivamo i sve one koji slave da dođu i proslave sa nama – kaže Dara.

Početak Bubamarinog nastup očekuje se već oko 23. časa, pa sve do jutarnjih sati. Specijalni gosti Dare Bubamare biće i grupa Trik Fx koji će u “Na vodi“ kafani predstaviti novi singl “Manijak“. Sve u svemu očekuje vas najluđi provod u gradu tokom letnje sezone 2016.

Autor: Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*