Nada Macura: Urgentni centar je pun švalerisanja!

Domaći televizijski program biće bogatiji za jednu televizijsku seriju a u pitanju je srpska verzija serije „ER“. Džordža Klunija igra Ivan Bosiljčić a medicinsku sestru Katarina Radivojević.

Nada Macura

Voditeljka emisije „Dan sa Vesnom“ koja se emituje na Radiju S proverila je da li u našem Urgentnom centru ima dovoljno materijala za inspirativnu priču, a odgovor daje Nada Macura:

“Uvek imate nekog ko je jako predan poslu. Onda imate zavist, zlobu, podmetanje, klanove, ali ima uvek onih koji zaista daju sebe celog“.  Na pitanje da li ima začaranih ljubavnih krugova kao u seriji, Macura je odgovorila kao iz topa:

“Ima. Sigurno da ima. Ima švalerisanja samo tako! Baš taj pežorativni izraz da upotrebim. Ali srpska verzija serije treba da ima i Nadu Macuru. Zato smo pitali doktorku i PR-a Hitne pomoći da li se neko setio da njoj ponudi ulogu?

“Nije mi niko ponudio ulogu“ Uprkos tome, morali smo da proverimo da li bi uopšte prihvatila takvu ponudu? “Kad da nađem vremena za to? Ta snimanja verovatno traju dugo i ne znam kako bih se uklopila u sve to“, rekla je Macura za radio “S“ kroz osmeh.

 Autor: Goran, Foto: Beta

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*