Najbolji novogodišnji:Dana po ko zna koji put pokazala da je broj 1!

Danica Radić vlasnica i glavna i odgovorna urednica zrenjaninske KTV televizije po ko zna koji put pokazala je šta znači biti pravi domaćin.

Dana KTV

Ona je kao i svako godine u svom studiju organizovala snimanje novogodišnjeg programa, ali baš onako kako smo od nje i navikli. Kvaliteno i na visokom nivou. Dana je jedna od retkih koja je uvek igrala na kartu kvaliteta, pa smo na snimanju novogodišnjeg programa zatekli samo osvedočene veličine. Pevači su počeli da pistižu već od 13.časova popodne, kada je prostor televizije  postao tesan da primi sve one koji su učestvovali u programu.

 

Svima je na raspolaganju bilo ljubazno osobolje i sto prepun ukusne hrane, spremljenje specijalno za ovu priliku. Od pevača zatekli smo Boru Drljaču, Eru Ojdanića, Milenu Plavšić, Zlatu Petrović, Gocu Božinovsku, Bubu Miranović, Jecu Krsmanović, Martu Savić, Sexy Sandru, Bonami, Nelu Bijanić, Suzy, Marka Bulata, Stelu, Bucku, Rikija i Igora Lugonjića, Novicu Zdravkovića i mnoge druge.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*