Najbolji odevni komadi za zimu

Postoje oni koji vole samo leto jer jednostavno ne mogu da zamisle niske temperature, hladan i suv vetar te sneg kako pokriva celi grad i neko manje mesto. Za razliku od njih mnogo je onih koji vole proleće kada se budi cela priroda, a ima i onih koji vole jesen. A što je sa zimom? Sigurno i ovo godišnje doba ima svoje prednosti.

pletena haljina

Svako godišnje doba ima svoje čari pa tako i zima, a posebno kada je u pitanju odeća za što će se možda više zainteresovat devojke i dame. Vreme tankih haljina i kratkih hlača je davno prošlo i sada je napokon došao momenat da uživamo u odevnim komadima od raznih materijala kao što su vuna i kašmir. Možete li samo da zamislite tu mekoću na svojoj koži? Jednostavno prelepo.

Koji su to najbolji odevni komadi za zimu koje bi trebali imati u svom ormaru? Kardigani su uvek in i još uvek nisu dosadili, a posebno ako su napravljeni od raznih boja. Njih možete da kombinišete uz više toga, bilo da se radi o hlačama ili možda nekoj lepoj pletenoj haljini ili ipak tunici.

Osim kardigana zima je kao stvorena debele čarape u veselim bojama ili u crnoj kombinaciji sa raznim uzorcima, što će zaista lepo izgledati ako ste odlučili da izađete sa kratkom suknjom dužine malo iznad kolena i nekom lepom vestom.

Teško je zamisliti zimu bez barem jedne vunene haljine. Na vama je da rešite kakva će da bude njena dužina, a nećete pogrešiti kakvu god odluku doneli. Haljine mogu da budu u boji koju god želite, a njih možete da kombinišete sa lepim čizmama visoko do koljena, vunenom kapom i možda ogrlicom sa većim privezakom kako bi se primetio na haljini.

Rolka, rolka i samo rolka. Nije uopšte važno da li ste rešili da to bude džemper ili možda haljina. Za sve one koji nisu bili sigurni, potvrđeno je kako su rolke opet u modi i kako ih možete nositi na velik broj načina. Velike, male ili srednje, sve su prisutne, a to možete da primetite u raznim prodavnicama. Uživajte u zimi.

Autor: Sanja, Foto: Oleg Gekman/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*