Najbolji saveti za depilaciju

Vi želite da su vam noge uvek lepe i bez dlačica. To nije greh jer svaka žena želi isto. Poznato je da depilacija nije bezbolna, ali uprkos na nju se odlučuje mnogo žena. Ako ste i vi jedna od njih, sledi nekoliko saveta koji će vam pomoći kako da se što pre rešite dlačica i da vam one više ne predstavljaju problem.

glatke noge

Bez obzira odlučili se za depilaciju kod kozmetičarke ili kod kuće, važno je da se depilirate redovno. Nemojte si dozvoliti odlazak gde ćete biti predmetom govora, bolje je da vodite računa o redovnoj nezi svog tela, pa tako i nogu. Nikada se nemojte odlučiti za depilaciju pred sam dejt.

Crvenilo i alergija na koži nisu nikako lepi za videti, a sigurno ne vašem dečku. Uvek pazite da takve stvari napravite na vreme kako bi vam se koža stigla odmoriti. Ako niste sigurni kako će koža da vam izgleda, zakažite sastanak kod kozmetičarke barem mesec dana ranije, a ako primetite da nema alergije, slobodno zakažite idući tretman pred sam dejt.

Nakon što je kozmetičarka završila sa svojim poslom proverite da li je sve u redu i ako nešto primetite slobodno joj recite da popravi. Ako osetite peckanje ili neku drugu iritaciju to napomenite i raspitajte se za kremu koja će sve da ublaži, a nakon čega će se vaša koža osećati mnogo bolje.

Depilacija zna biti bolna, pa je zato dobro u tom momentu misliti na lepe stvari i na sve ono što vas čini srećnima. Mislite na ukusne slatkiše, čokoladu, na mesto gde ćete na odmor… Setite se svega onoga uz što se bolje osećate i verujte da nećete ni osetiti da vas je išta bolelo.

Brazilska depilacija nije za stidljive žene. Tokom brazilske depilacije morate biti goli i zato se ne savetuje ženama k0je ne vole biti gole osim u svom kupatilu pred tuširanje.

Autor: Sanja, Foto: Jacek Chabraszewski/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*