Najlepše pevačice na domaćoj estradi

Srbija ima mnogo lepih pevačica koje imaju velik broj obožavaoca koji ih prate po njihovim koncertima. Da bi sve bilo mnogo zanimljivije rešeno je da se proglasi najlepša pevačica na domaćoj estradi, a u tesnom takmičenju pobedila je Ceca Ražantović.

1) Ceca Ražnatović

Svetlana Ražnatović poznatija kao Ceca slavna je turbo folk pevačica rođena 14. juna 1973. godine. Karijeru kao pevačica je započela 1988. godine, a smatra se jednom od najbolje plaćenih umetnika u muzičkoj industriji Srbije. Jedne od najpoznatijih pesama su: „“Ludo srce“, „Babaroga“, „Gore od ljubavi“, „Idealno loša“…

 ceca ražnatović

Foto: Facebook

2) Emina Jahović

Emina Jahović je kantautor, glumica i model popularna na području cele bivše Jugoslavije. Na početku karijere je radila kao tekstopisac i tako došla do izražaja kada je pobedila na nekoliko festivala. Emina je rođena 15. januara 1982. godine u Novom Pazaru. Ima dvojno državljanstvo, srpsko i tursko. Udata je za pop zvezdu iz Turske.

emina jahović

Foto: Facebook

3) Ana Bebić

Ana Bebić je mlada pevačica koja je postala poznata nakon takmičenja u muzičkom šou „Operacija Trijumf“. Ana je imala i manju ulogu u seriji „Žene sa Dedinja“ sa Milicom koja se isto takmičila u „Operaciji Trijumf“. Ana je rođena 7. maja 1986. godine u Metkoviću.

pevačica ana bebić

Foto: Facebook

4) Anabela Đogani

Anabela Atijas Đogani je popularna pevačica koja je započela svoju muzičku karijeru 1993. godine kao deo dua Funky G zajedno sa svojim suprugom Gagi Đoganijem. Anabela je posle nastavila karijeru kao solo pevačica.

anabela đogani atijas

Foto: Facebook

5) Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je rođena 25. septembra 1980. godine. Nataša je jedna od popularnijih pevačica u Srbiji koja iza sebe ima velik broj snimljenih albuma kao i pesama, koje su odmah postale hitovi.

nataša bekvalac

Foto: Facebook

6) Milica Majstorović

Milica Majstorović je mlada pevačica koja je javnosti postala poznata posle takmičenja u šou „Operacija Trijumf“. Zajedno sa Anom Bebić glumila je u seriji „Žene sa Dedinja“. Bila je to manja uloga pratećeg vokala poznatog pevača. Snimila je nekoliko pesama.

pevačica milica majstorović

Foto: Facebook

7) Jelena Tomašević

Jelena Tomašević je srpska pop pevačica poznata po jakim vokalnim sposobnostima. Rođena je 1. novembra 1983. godine u mestu Negotinu. Takmičila se na Evrosongu kada je predstavljala Srbiju sa pesmom „Oro“.

jelena tomašević

Foto: Screenshot Youtube

8) Ana Nikolić

Ana Nikolić je poznata srpska kantautorica rođena 25. septembra 1978. godine u mestu Jagodina. Publiku je osvojila pesmom „Januar“, ali i zahvaljujući prelepom izgledu. Studirala je na Muzičkoj Akademiji u Berlinu.

ana nikolić

Foto: Screenshot Youtube

9) Marina Tadić

Marina Tadić je pevačica rođena 29. juna 1983. godine Valjevu. Pre nego šta je počela da peva Marina je završila Fakultet sporta i neko vreme radila kao profesor plivanja. Prvi album je snimila 2009. godine, a njena najpopularnija pesma je „Još sam ona stara“.

marina tadić

Foto: Facebook

10) Mia Borisavljević

Mia Borisavljević je srpska pop i folk pevačica rođena 8. juna 1984. godine. Snimila je mnogo albuma i pesama kao što su: „Kompromis“, „Grom u koprive“, „Žensko zlo“, „Kako da ne“, „Grudi o grudi“.

mia borisavljević

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*