Najlepši pevači na domaćoj estradi

Naši posetioci su izabrali najlepšeg pevača na domaćoj estradi! Glasao je veoma veliki broj posetilaca ovog sajta, a neizvesnost je trajala do samog kraja. Posetioci su posle rešili tko je za njih najlepši pevač na estradi.

1) Nikola Paunović

Nikola Paunović je pevač koji je veliku pozornost privukao na takmičenju poznatog šoa „Operacija Trijumf“, a posle kojeg je neko vreme pevao zajedno sa ostalih nekoliko takmičara. S njima je zajedno bio deo OT benda. Pesme sa kojima je postao slavan su: „Odlazim od tebe“, „Blagoslov za kraj“…

pevač nikola paunović

Foto: Facebook

2) Saša Kovačević

Saša Kovačević je srpski pevač koji se rodio 27. jula u Beogradu 1985. godine. Posle srednje muzičke škole Saša je krenuo na Akademiju umetnosti za snimanje i obradu u Beogradu. Prvi javni nastup je imao na festivalu „Sunčane skale“ 2004. godine sa pesmom „Pakao i raj“ koja mu je donela veliku popularnost.

saša kovačević

Foto: Facebook

3) Vlado Georgiev

Vlado Georgiev je tekstopisac, pevač i kompozitor. Rođen je 6. juna 1976. godine u Dubrovniku. Ubrzo nakon njegova rođenja cela porodica seli u mesto Herceg Novi u Crnoj Gori gde je odrastao i živeo sve do 16 godine, posle čega se zajedno sa bratom preselio u Beograd. Vlado je jedan od najpopularnijih pevača u Srbiji i Crnoj Gori, a poseduje i izdavačku kuću „Barba Music“.

vlado georgiev

Foto: Facebook

4) Nikola Sarić Sajko

Nikola Sarić Sajko se zajedno sa Nikolom Paunovićem takmičio na šou „Operacija Trijumf“, a posle čega je neko vreme pevao zajedno sa nekoliko takmičara za OT bend. Rođen je 21. februara 1989. godine u Beogradu. Pesma sa kojom se proslavio je „Zaboravi“, a otpevao ju je sa Karolinom Gočevom, pevačicom iz Makedonije.

pevac nikola sarić

 Foto: Facebook

5) Sergej Ćetković

Sergej Ćetković je pevač koji iza sebe ima mnogo nastupa na raznim festivalima te koji je osvojio mnogo nagrada. Rođen je 8. marta 1976. godine u Podgorici, a posle muzičke srednje škole krenuo je na Muzičku akademiju u Cetinju. Godine 1986. nastupio je na festivalu „Naša radost“ gde je osvojio drugo mesto.

Mnoge pesme sa studijskog albuma „Kristina“ postale su hitovi. To su: „Grad“, „Probudi me“, „Sati, dani, godine“…

sergej ćetković

Foto: Facebook

6) Milan Stanković

Milan Stanković je srpski pop i folk pevač koji je svoju karijeru započeo na takmičenju poznatog šoa „Zvezde Granda“ gde je završio na četvrtom mestu, a posle čega ga je publika zavolela. Pevač je rođen 9. septembra 1987. godine u Obrenovcu. Milan se takmičio i na Evroviziji sa pesmom „Ovo je Balkan“ sa kojom je prošao u finale, a posle čega je završio na 13 mestu. Pesma je delo legendarnog Gorana Bregovića.

milan stanković

Foto: Facebook

7) Joca Stefanović

Joca Stefanović je pevač koji dolazi iz porodice slavnih muzičara. Javnosti je postao poznat kada se takmičio na „Zvezdama Granda“, posle čega je pevao kao prateći vokal i aranžirao pesme. Rođen je u mestu Valjevo 12. novembra 1989. godine. Jedno vreme je živeo u Prištini, a posle toga je zajedno sa porodicom preselio u Beograd. Pevao je kao pratnja Saši Matiću, Mili Kitiću…

Joca tefanovic

 

Foto: Printscreen

8 ) Željko Joksimović

Željko Joksimović je jedan od najpopularnijih pevača u Srbiji koji je zahvaljujući svojim pesmama i takmičenjem na Evrosongu postao cenjen na području cele bivše Jugoslavije, ali i šire. Rođen je 20. aprila 1972. godine u Beogradu, a već je sa 12 godina pobedio na festivalu u Parizu gde je dobio nagradu „Prva harmonika Evrope“.

Iza sebe ima mnogo uspešnih pesama kao što su: „Drska ženo plava“, „Leđa o leđa“, „Karavan“, „Lane moje“, „Lud i ponosan“…

željko joksimović

Foto: Facebook

9) Marko Đurovski

Marko Đurovski je poznati reper voditelj rijaliti šoa „Telefon“, a neko se vreme takmičio na „Farmi“. Rođen je 27. septembra 1983. godine u Beogradu. U muzičke ovde je ušao 1998. godine, a 2008. je objavio album za City Records. Reper je snimio nekoliko pesama kao što su: „Da li si prestala da voliš me“, „Moja ljubavi“, „Lažna devojka“, „Da li znaš“…

pevač marko đurovski

Foto: Twitter

10) Nemanja Stevanović

Nemanja Stevanović je pevač koji je učestvovao na šou „Zvezde Granda“ gde je ujedno bio i finalista. Takmičio se i u šou „Farma“ gde se prijavio zajedno sa svojom devojkom Milenom Ceranić. Posle Farme pevač je prekinuo vezu sa Milenom.

Pevač je rođen 1. marta 1982. godine u Beogradu. Mnogo je puta priznao kako je tvrdoglav, ali iskren i pravedan. Iza sebe ima mnogo pesama kao što su: „Nigde me nema“, „Nešto se čudesno dešava“, „Uzmi ili ostavi“…

Nemanja Stevanovic

 

Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*