Najmlađi svetski roker promovisao album!

Pred velikim brojem muzičara, javnih ličnosti, donatora, novinara i ljubitelja rok muzike, u „Wurst Platz“ baru je promovisan prvi samostalni autorski cd „TERAM PO SVOM“ najmlađeg rokera na svetu Nikole Džonija Rankovića.

Fotografije 1

Prisutni su bili u prilici da premijerno vide i prvi spot za pesmu „Pokreni se“. U ime rokera koji podržavaju Džonija gostima se obratio Nikola Čuturilo Čutura, a organizatori koncerta „Prljavog kazališta“ 11. juna na Tašu objavili su ekskluzivnu informaciju da će Džoni sa svojim bendom The Churlians, po želji „Prljavaca“ nastupiti kao specijalni gost.

Džonija su svojim prisustvom podržala brojna imena rokenrol scene: Đule Van Gogh, članovi bendova „Riblja čorba“, „Neverne bebe“ i „Generacija 5“, Prljavi Inspektor Blaža, Đorđe David, Voja Aralica, Miloš Radičević i drugi.

Ima nade za rokenrol dok je primera kao što je Džoni – nedvosmislena je ocena svih koji su čuli album, videli spot ali i uživali u živom nastupu najmlađeg autorskog rok benda na svetu „The Churlians“ čiji je Džoni frontmen. Album „TERAM PO SVOM“ je prvi rok album u rok istoriji koji je kompletno autorsko delo dvanaestogodišnjaka.

Žika Jelić, YU grupa

„Johnny je sigurno najmladji i najhrabriji medju nama koji je za prezentaciju svog talenta i ljubavi prema muzici odabrao rokenrol. Kao mlad čovek a uz to i kompletan autor svojih kompozicija, vodja benda koji vredno uči kako u školi, tako i sve ostalo vezano za gitaru, pevanje, pisanje tekstova, od mene zaslužuje i ima ogromno divljenje i podršku.“

Producent albuma Vojislav Aralica

„Kada sam počinjao rad sa Johhnyjem nisam ni slutio kuda bi to moglo da nas odvede. Učeći ga i radeći sa njim sam na kraju shvatio koliko sam zapravo ja naučio od njega. Pre svega o predanosti, hrabrosti, talentu i ljubavi koja je svakog momenta bila pokretač svega.“

Rok kritičar Petar Janjatović

„Stara je mudrost da na mladima svet ostaje. I to mi vremešni sve češće izgovaramo. CD „Teram po svom“ je još jedan u nizu koji tu izreku potvrđuje. Posle preslušavanja je jasno da je Džoni polozio malu rock maturu. Svira zrelo, kompaktno i tek se kroz pevanje otkriva da iza ovog diska stoji dete. Ali stoji čvrsto i sigurno.“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*