Najveća dens žurka večeras u Areni

Sati nas dele od početka najveće dens žurke na starom kontinentu, koja je okupila svetske mega zvezde iz perioda devedesetih godina. Hitovi koji svojim slušaocima nisu dozvoljavali da miruju, bilo da su u klubu ili na ulici, kroz jedinstven muzički vremeplov stižu večeras u beogradsku Kombank arenu.

Ace of Bace

Više hiljada obožavalaca dens muzike pašće u višesatni delirijum uz izvođače, od kojih će neki, poslednji put u svojoj karijeri izađi pred publiku. Ovakav koncert neće se ponoviti, ne u Srbiji, ne u ostatku sveta, ovo je poslednji, kažu organizatori festivala “Najbolje od devedesetih“.

“Nek izvođači nastupaju poslednji put u karijeri, a trebale su nam dve godine da ih okupimo u ovom sastavu pa je sigurno da se ništa slično više nikada neće ponoviti. Skoro svi koji vole, ili su voleli hitove iz tog perioda već su uzeli karte, pa smo morali da doštampamo poslednji kontigent, kažu organizatori.

Stejdž impozantane veličine pre dva dana je instaliran u areni i poslednje pripreme za koncert upravo su u toku. Rasveta, ozvučenje, efekti i sve ostalo što prati ovakve koncerte biće na svetskom nivou, a kada se uzme u obzir repertoar koji su za arenu spremili izvođači, fenomenalan provod je zagarantovan.

Pred publiku u areni večeras će stati 2Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche, a početak najveće evropske dens žurke zakazan je za 21 čas.

21.00pm – 22.15pm MC Eric / Technotronic
22.20pm – 22.50pm Jenny Berggren Ace of Base
23.00pm – 23.30pm La Bouche
00.05pm – 00.35pm Culture Beat
00.40am – 01.10am C&C Music Factory
01.15am – 01.45am 2 Unlimited
01.50am – 02.20am Snap
02.25am – 02.55am Snow

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*