Najzanimljiviji odlaze: Dušan Kaličanin i Maja Nikolić napustili Maldive!

Maja Nikolić i Dušan Kaličanin napustili su mesta voditelja, odnosno mentora muzičkog rijalitija Maldivi zbog loših uslova za rad. Jedan od najzapaženijih takmičara prošle sezone rijalitija „Hotel Maldivi“ obradaovao je svoje fanove kada se u novoj sezoni ovog rijalitija koji je predstavljen kao muzički kamp, pojavio u ulozi mentora za secnski nastup.

Kalicanin

Dušan je dobio pozitivne komentare publike, a još bitnije dobro su ga prihvatili učesnici i ako nije bio blag u kritikama.

No, učesnici i publika ostali su zatečeni kada je Dušan odjednom prestao da se pojavljuje u programu što su „Maldivljani „komentarisali sa negodovanjem.

Pozvali smo Dušana za komenatr, ali on nije bio raspoložen da komentariše samo nam je potvrdio da više nije mentor na Maldivima.

„Nisam se dogovorio sa produkcijom i neću se pojavljivati nadalje u rijalitiju“ – rekao je glumac.

Publici koja je priželjkivala da Dušana vidi u rijalitiju opet nakon godinu dana ostaje da se nadaju nekom narednom učešću.

„Dušan je imao zamerke na produkciju zbog loše organizacije, imao je minimalne uslove koje oni nisu upeli da ispune.“

Iako je toga dana kada je dao otkaz došao da radi live emisiju, on je odreagovao burno, i tako ljut napustio je zgradu Happy TV.

Pored Dušana Kaličanina, u Maldivima više ne gledamo i pevačicu Maju Nikolić koja je u pomenutom muzičkom kampu imala ulogu voditelja. Publika i učesnici očekivali su prošle subote najavljivani spektakl u vidi tkamičarske večeri, ali je on izostao, kao i ove subote.

Da li je najvaljivani spektakl u muzičkom kampu izostao zbog odlaska dva zanimljiva mentora Maje Nikolić i Dušana Kaličanina ili su Maldivi ostali u senci finala Parova ostaje nam da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*