Napad na Parove: Kamen sa ulice uleteo u vilu Parova!

Nepoznati napadač podegao je kamenicu u dvorište vile u kojoj su sedeli „Parovi“ tokom noći. U vili su sinoć bile nominacije od strane učesnika, i sve je teklo kao i svake večeri, poneka svađa i puno galame. I taman kada su završili sa glasanjem, i rešili da se malo opuste u dvorištu vile, usledio je neviđeni šok za njih.

Sa ulice preko zidina vile je doleteo veliki kamen koji je pao nasred dvorišta. Zorica Dukić je prva videla kamen kako uleće, i širom iskolačenih očiju vrisnula je na sav glas:

„Šta je bre ovo? Ko nas gađa? Kakva je ovo kamenčina? Ovo nekoga da pogodi u glavu, da ga ubije na mestu.“

Kamere su skrenula sa Zorice i Gastoza, i prekinuta je njihova priča na temu kamenovanja, ali odmah posle njih kadar je bio na Dalili i Marku, koji su takođe komentarisali to što je kamen uleteo u dvorište.

Marko: „Jebo te, ko nas je ovo gađao kamenom? Da li si videla kad je proleteo? Šta se ovo dešava ovde, da li je ovo normalno!“

Dalila: „Dosadili smo ljudima više. I treba da nas gađaju. Zaslužili smo“ – prokomentarisala je Dalila.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*