Narodnjaci i zabavnjaci zajedno u kafani

Još jedna sedmica dobrog kafanskog provoda je iza nas. S’obzirom na ogromno interesovanje gostiju, oni od sinoć rade  i nedeljom, tako da se sada sa svim onima koji to vole, druže pet dana, od srede do nedelje!


Ličnosti iz javnog života ni prethodnih dana nisu želele da propuste druženje u kafani Sipaj, ne pitaj. Tamo su uživali  Teodora Baković, Sanja Dimitrijević, Stevan Anđelković, Miloš Radovanović iz Rendez-vous benda, Davor Marković…

 

„U kafanu sam stigla pravo sa probe iz Novog Sada, ali nisam želela da propustim mesto o kojem se toliko priča. Sledeći put dovodim ekipu kako bismo uživali uz tamburaše,“ rekla nam je Sanja.
Iako su obišli mnoge kafane u zemlji i regionu, pevači Stevan i Miloš bili su oduševljeni atmosferom i mladim ljudima koji su u ovoj kafani na nogama od prvog do poslednjeg takta muzike.

Autor: G.D, Foto: Sipaj ne pitaj

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*