Našminkajte se kao Jessica Alba

Frizura na stranu, lagane loknice i malo šminke i spremni ste da izgledate baš kao zvezda sa crvenog tepiha, Jessica Alba. Frizura na stranu je novi trend koji zvezde mnogo vole jer ne treba mnogo vremena da se uradi. Za ovakvu frizuru vam ne treba pomoć frizera, možete i sami da ju uradite.

jessica alba

Želite li da izgledate baš kao ova prelepa glumica vreme ja da počnete s promenama. Prvo se našminkajte, a posle toga krenite da radite frizuru. Prvo stavite puder u boji koja je slična vašoj boji kože.

Posle pudera vreme je za senku za oči. Neka senke bude u zemljanim ili prirodnim bojama, jer tako to radi Jessica Alba. Eksperimentišite s nekoliko nijansi kao što su svetla i tamna braun boja senke za oči. Svetlu senku stavite na početak oka, a tamnu senku na kraj oka.

Ne zaboravite na ajliner u crnoj ili braun boji. Stavite ga uz same trapvice i malo na kraj oka, a nećete pogrešiti jer će tako lepo da istakne vaše oči i celo lice. Posle ajlinera stavite i maskaru u istoj boji.

Rumenilo neka bude u boji kajsije ili svetlo smeđoj boji. Posle svega dolazi karmin u crvenoj boji koji će lepo da osvetli i otvori vaše lica kao i na Jessici Albi. Sada ste završili sa šminkanjem i vreme je za frizuru.

Nažalost nemate mnogo vremena za frizuru, a želite da izgledate kao prava zvezda sa crvenog tepiha. Poslušajte savet jedne od zvezda i naučite kako da na brzinu uradite prelepu frizuru. Jessica savjetuje da pre nego idete leći na kosu stavite penu za kosu i ispletete pletenicu.

Ujutro kada se dignete raspletite kosu i definišite češljem. Ako želite da sačuvate izgled talasa, stavite malo laka za kosu. Izgledat ćete kao da ste se spremili za premijeru novog filma.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*