Natalija Milosevljavić, model na Wedding vikendu

Tradicionalna manifestiacija, 13. Small Tree Wedding weekend ove godine biće održana od 14- 16. februara u hotelu Hajat. Revija poznatih kojom se simbolično otvara Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari zakazana je za Dan zaljubljenih.

Natalija Milosavljević

Jedna od javnih ličnosti koja će prošetati je i voditeljka „Radija S“ Natalija Milosavljević. Odmah po završetku emisije „Dobro jutro Srbijo“ na nacionalnom „Radiju S“, koju Natalija vodi sa kolegom Ivanom Milanovićem, voditeljka se uputila ka salonu venčanica da odabere haljinu koju bi trebalo da ponese na reviji.

Natalija je uslikana dok je razgledala i probala jednu venčanicu, a nije propustila priliku i da prokomentariše kako se ona oseća u belom

“Prvi put oblačim venčanicu i odmah da vam kažem da buduće mlade ne treba da biraju venčanice koje su samo lepe, već i one koje su im udobne. Ja ću nositi jednu takvu. Mogu odmah da se udam“ – bila je iskrena Natalija

Autor: Goran, Foto: Pingvin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*