Natalija Ibraimov

Natalija Ibraimov, devojački Stajić, a umetničkog imena Natalija Trik Fx je srpska pevačica i članica istoimene grupe Trik Fx. U početku je bila plesačica i karijeru je započela kao članica poznate grupe Đogani Fantastiko. Deo te grupe je bio i Sani Ibraimov, a njih dvoje i pevačica Jelena Radulović – Ena kasnije kreću sa zajedničkim nastupima kao dance grupa Trik Fx.

Obrazovanje

Završila je Srednju poljoprivrednu školu.

Privatni život

Rođena je 16.5.1971. godine. Deset godina se bavila gimnastikom, a zanimala su je i događanja poput „Beogradskog proleća“ i „Muzičkog tobogana“.

1993. godine je upoznala Sanija koji je tada bio njen koreograf. Natalija je u to vreme već sedam godina bila u vezi s jednim dečkom, ali Saniju to nije smetalo. 1995. godine su se venčali, a godinu dana kasnije su dobili sina Dejana.

Natalija smatra da ona i suprug svoju mladolikost duguju plesu i druženju s mlađim ljudima jer, kako ona sama kaže, njihovi vršnjaci su im dosadni.

Posao

Natalija se u početku bavila plesom, a kasnije postaje vokal u ansamblu „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi. 1993. godine je upoznala Sanija koji je tada bio njen koreograf, a ubrzo nastaje dance grupa Trik Fx u kojoj je, osim Natalije i Sanija bila i pevačica Jelena Radulović – Ena.

Grupa je prvi ozbiljniji nastup imala 1998. godine na festivalu „Sunčane skale“, na kojem su izveli pesmu „Temperatura“. Godinu dana kasnije su u izdanju produkcijske kuće City Records objavili album „Gde se ljubav čuva“. Na albumu su se, osim istoimene pesme, našle i numere „Devojka iz grada“, „Traži sebi sličnu“, „Lagao si dobro“, „Da li neko zna“, „Želja“, „Noćas kad odu svi“, „Neka jutro ne svane“ i „Ona bi“.

Nakon prvog albuma Ena napušta grupu i započinje samostalnu karijeru, a Natalija i Sani su 2000. godine, takođe za City Records, objavili novi album pod nazivom „Mi to možemo“. Na albumu su se našle pesme „Spasi me“, „Tajna skrivena“, „Briga me“, „Okrećeš mi leđa“, „Zmija“, „Reci mi da“, „Dal’ sam ti ja“, „Doktore“, a kao najveći hit izdvojila se pjesma „Čiko, čiko“.

2002. godine su objavili novi album pod nazivom „3“ , a s tog albuma se posebno izdvojila pesma „Hitna pomoć“, koja je s oko 6 miliona zabeleženih pregleda na You Tubeu jedna od njihovih najslušanijih pesama.

Već sledeće godine su objavili novi album kog su nazvali „Crno ili belo“. Na njemu su se našle pesme „Karte sve na sto“, „Leto“, „Aritmija“, „Na tebi je sve“, „Srcobran“, „Treća sreća“, „Najbolji u ljubavi“, „Varalica“ i „Vanredno stanje“.

Nakon kraće pauze, 2007. godine su objavili CD „Zgodna, mlada“ na kojem su se, osim naslovne pesme, našle i pesme „Espreso“, „Dobra“, „Levo, desno“, „Hej, ljubavi“, „Ribolovac“, „Podstanar“ i „Robija“.

2009. godine su objavili provokativnu pesmu „Do jaja“, po kojoj je novi album sa još šest pesama dobio ime.

CD „Šansa jedan prema sto“ je objavljen 2011. godine, a na njemu su se našle pesme „Kokoška“, „Hajde priđi“, „Vozi, vozi“, „Pola dva“, „Čekam te za pet minuta“ i duet sa Cvijom – „Kratak spoj“.

Poslednji album, pod nazivom „Cura sa Balkana“, objavili su 2014. godine. Kasnije su snimili nekoliko singlova, „Gorim sva“, „Manijak“, „Alibi“, „Aman, Aman“, „Safari“ i „Ja noćas pijem“.

Natalija 2010. godine prvi put odlazi na imanje u Lisovićima, gdje je bila jedna od učesnika rialiti emisije „Farma“. Mnogi su joj zamerali zbog njenog preslobodnog ponašanja i bliskog odnosa s jednim od učesnika. Novine su tada prenosile apel njenog muža gledaocima da ne glasaju za Nataliju jer se zbog svega što se događalo njihov sin razboleo.

Početkom 2016. godine Natalija se vraća u novu sezonu „Farme“, ali ovaj put sa suprugom Sanijem.

Najveća postignuća

Natalija je kao deo grupe Trix Fx već 20 godina na sceni, a za to vreme su objavili sedam albuma na kojima se našlo nekoliko uspešnih pesama.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*