Nataliji Milosavljević glas doneo poklon!

Kada je pre nekoliko dana ušla u prodavnicu čuvene jeans marke „Levi’s“ u tržnom centru Ušće i poželela dobar dan, voditeljku Radija S Nataliju Milosavljević prodavci su odmah prepoznali – po glasu. „Ti si Natalija sa radija S?! Prepoznali smo te po toj boji glasa, pa mi vas stalno slušamo!“ – rekli su zaposleni.

nata farmerke2

Voditeljka se na to zadovoljno nasmejala i zamolila za nekoliko novih farmerki za probu, a kada se posle dužeg vremena vratila iz kabine, prodavci u Levi’s-u su joj uručili poklon – farmerice sa njenim izvezenim inicijalima.

„Ovo je naš poklon, jer nam ulepšavaš dan, putem radija. U znak zahvalnosti, mi ćemo da izvezemo tvoje inicijale na farmerkama!“ – rekli su joj i pokazali joj kako se inicijali vezu na džepu poznatog jeansa.

“Nisam navikla da me prepoznaju čim me čuju da nešto pričam ali čak i kada se to desi, uglavnom mi ne uruče neki ovako lep i originalan poklon. Šta da kažem, ja njima ulepšavam dane bojom svoga glasa a eto oni meni ulepšali ormar svojom čuvenom bojom!“ – rekla je Natalija Milosavljević.

Vezeni inicijali, savremeniji jeans krojevi i pokloni za kupce samo su dokaz da popularna prodavnica jeansa spremno i originalno ulazi u prolećno – letnju sezonu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*