Nataša Đorđević kupila čivavu!

Nataša Đorđević ispunila je želju svome sinu, i pre nekoliko dana njena porodica bogatija je za jednog člana više. Naime, folk zvezda kupila je malu čivavu u koju se zaljubila od prvog momenta kada je videla.

Iako su neke njene koleginice odavno podlegle trendu da imaju kućne ljubimce, ona je to uradila tek nedavno. Nataša je igrom slučaja naišla na mladunče čivave, za kojim je bukvalno odlepila i nije bilo razmišljanja da li da je udomi ili ne. Kako su čivave vrlo osetljive i mora strogo da se vodi računa o njima dok ne ojačaju, Nataša je okupirana ovom malenom životinjicom.

 

Pevačica je večeras svojim fanovima na facebook-u podelila svoju radost. Ona je postavila fotografiju na kojoj se vidi malena čivavica. Njeni fanovi bili su oduševljeni rasom psa koji je njihova zvezda odabrala.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*