Nataša Vodeničar je bomba: Da bih se probila na ovakvoj estradi, morala sam da se skinem

Svi koji su imali priliku da uživo vide i čuju Natašu Vodeničar, znaju da gde god da se pojavi i nastupa ona pravi sjajnu atmosferu. Iako je klupskoj publici već dobro poznata po odličnom vokalu, atraktivna pevačica kaže da do sada nije igrala na kartu fizičkog izgleda.
 Na radost njenih starih, a verujemo i novih fanova koje će sigurno u velikom broju steći po objavljivanju ovih fotografija, Nataša je rešila da promeni svoj stil, ali i pravac muzike kojom se bavi.
„Ovih dana intenzivno promovišem novu pesmu „Srećno pijana“, koja odlično prolazi kod publike. U pitanju je folk numera. Ostajem pri tome da pesma jeste najvažnija, ali nažalost danas se pevačice sve manje vrednuju po glasu, a sve više po stasu. Tako sam se i ja konačno odvažila da se slikam u nešto provokativnijem izdanju, pa otuda i ove nove promo fotke. Nema sumnje da se ovako u današnje vreme privlači pažnja“, iskrena je Nataša.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*