NBA zvezde nazdravljale sa Milošem Radičevićem!

Nakon što su jutro na splavu počeli časom joge, brojni sportisti su ostali da uživaju na trenutno najpopularnijem prestoničkom splavu Shake N Shake i tokom popodnevnih časova kada su bili u prilici da se izraze umetnički kroz kist i četkicu tokom restart žurke.

Milos i NBA

Ako se po jutru noć poznaje,ova je trebala da bude sjajna žurka, i bila je. U narodu voljeni, model i bivši farmer Miloš Radičević proslavio je 29 rođendanu društvu prijatelja, a u njegovom separeu našle su se pored domaćih poznatih i nepoznatih imena, i svetske mega zvezde, NBA igrači Boris Diaw, Tony Parker i mnogi drugi.

Tokom večeri slavljeniku su košarkaši naručili nekoliko boca dom perinjona. Za dobru atmosferu zaduženi su bili Dave Floyd i Marko Gojković. Popularni igrači  i Miloš sa društvom su medju poslednjima izašli iz kluba.

Autor: Goran, Foto: Shake ‘n’ Shake

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*