Ne može bez pevačica: Rade Lazić smuvao Miru M!

Nakon kratke ljubavne veze sa Gabrijelom Pejčev koju je Rade Lazić počeo i završio u reality showu „Farma“, maneken se vratio u Beč gde je nastavio sa svojim poslovnim obvezama i brigom za ćerku Niku.

Rade i MIra

Iako je do sada imao samo avanture te se u ozbiljne veze nije upuštao, od njegovih prijatelja uspeli smo saznati kako je Lazić od nedavno ponovo srećan i zaljubljen i to ponovo u pevačicu.

„Mira je zbog posla često u Beču, a preko zajedničkih prijatelja sreli su se u klubu gde je on svakog vikenda. Razmenili su brojeve i eto, rodilo se nešto više od prijateljstva“ – kaže naš izvor blizak Laziću.

Prilikom poslednjeg Mirinog boravka u Beču, par je odlučio da više ne krije svoju vezu te je Rade zajedničku fotografiju postavio na svoj Facebook profil, a uz istu postavio srce.

Zanimljivo je kako je Mira M nedavno predstavila numeru „Hvala tvojoj devojci“, pa tko zna, možda je pesma autobiografska i baš ima veze sa njenom novom ljubavi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*