Ne propustite urnebesnu komediju “Ko vam dade predstavu“

Urnebesna komedija „Ko vama dade predstavu“ se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo – folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.

Specifičnost ove predstave je i sam naslov koji šalju protagonisti, kao i akteri (glumci) – među kojima su bard ex-jugoslovenskog glumišta Jelica Sretenović koju prepoznajemo iz najpopularnijih domaćih serija. Sa njom u podeli su Igor Lazić Niggor, Zorana Pavić i Nenad Škundrić.

Predstava je nastala kao nastavak televizijskog kabarea „Ko vam dade termin“ čiji su autori i voditelji Zorana i Nenad. Premijera je zakazana za 5. april u Ustanovi kulture „Palilula“ s početkom u 20 sati, a svoje pretpremijerno izvođenje će imati 20. marta u Novom Pazaru, na sceni Kulturnog centra. Tekst i režiju predstave potpisuje Semir Gicić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*